Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 20 лютого 2023 р.

Година пам’яті Героїв Небесної Сотні в Парищенському ліцеї

Щороку 20 лютого вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні. Цього дня в Парищенському ліцеї учні 11 класу спільно з педагогом-організатором Марією Гергелабою знову повернули всіх нас у буремні події 2013-2014 років, провівши годину пам’яті. Учні ліцею, вчителі, працівники закладу згадали учасників Революції гідності та загиблих під час протестів, які ціною власного життя захищали ідеали демократії, відстоювали права та свободи громадян, європейське майбутнє нашої держави.  Пам’ять про них вшанували хвилиною мовчання.

Продемонстровані на екрані кадри з Майдану, вулиць Грушевського та Інститутської, виступи юнаків і дівчат залишили глибокий слід у душі кожного присутнього на заході.

Сьогоднішня година пам’яті, наголосив у своєму виступі директор ліцею Микола Левицький – це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, які заклали герої Небесної Сотні, а зараз відстоюють наші батьки, брати, сини на полі бою з російськими окупантами.



























Немає коментарів:

Дописати коментар