Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 23 травня 2024 р.

День Героїв України!

День Героїв – щорічне свято в Україні на честь українських вояків – борців за волю України.

Цього дня Україна вшановує пам’ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято – багато українських героїв віддали життя заради своєї країни. 
Працівники, батьки та учні Парищенського ліцею зібралися біля меморіальних дощок загиблих воїнів-випускників закладу освіти. Молитвою та хвилиною мовчання вшанували їхню пам’ять та всіх Героїв, які загинули за наше майбутнє, за нашу свободу і наш спокій. Слова вдячності пролунали і в честь наших Збройних Сил України, воїнів, які зараз боронять нашу державу від ненависного ворога.
Представники учнівського самоврядування спільно із заступником директора з виховної роботи Богданом Синоверським та педагогом-організатором Марією Гергелабою запалили свічки, відвідали могили ДУТКИ Дмитра в с. Лісна Велесниця, ПЕТРИКА Степана в с. Гаврилівка, РУДАКА Андрія та РУДАКА Сергія в с. Парище.
Закінчилася лінійка-реквієм звучанням Державного Гімну України.
Сьогодні цей день присвячений кожному, хто боронить рідну землю від російських окупантів, які зазіхнули на незалежність України.



























Немає коментарів:

Дописати коментар