Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 6 грудня 2018 р.

Змагаються майбутні захисники Вітчизни


6 грудня відзначається День Збройних Сил України –  це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканості та цілісності України.
В Парищенській школі під керівництвом вчителя фізичної культури, керівника гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» Івана Пинчука з учнями 5-6 класів в цей день було проведено «Козацькі забави» до Дня Збройних Сил України. 

Змагання проходили в спортивній залі в різних конкурсних програмах, які  сприяли  згуртуванню  колективу, розвитку  фізичних здібностей, кмітливості та спритності.
Основною метою проведених змагань було виховання патріотичних почуттів, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння.
За активної підтримки глядачів в упертій боротьбі перемогу здобули п’ятикласники, однак задоволення отримали всі, як учасники змагань, так і глядачі.












Немає коментарів:

Дописати коментар