Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 29 травня 2019 р.

Пам’ять про вчителя


29 травня 2019 року вдев’яте зібралися на шкільному стадіоні юні футболісти Гаврилівського ліцею, Середньомайданської та Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів на традиційний турнір з міні-футболу пам’яті колишнього вчителя фізичної культури Парищенської школи Василя Рудака, якому в цей день могло б виповнитися 73 роки. Ініціатором і спонсором турніру був і залишається його син Михайло Рудак
Відкрив турнір директор місцевої школи Микола Левицький, який розповів присутнім про велику любов Василя Рудака до дітей та спорту, відзначив його внесок у розвиток дитячого футболу. 

Представники команд відвідали сільський цвинтар, де поклали квіти до підніжжя могили.
Футбольні матчі проходили у напруженій безкомпромісній боротьбі. Школярі проявили волю до перемоги, твердий характер та юнацький запал.
Цього року перехідний кубок поїхав у Гаврилівку, уже вп’яте. Друге і третє місця завоювали школярі з Парища та Середнього Майдану відповідно. Найкращі гравці у різних номінаціях, а їх було встановлено організаторами п’ять, нагороджені грамотами і цінними подарунками. Команди шкіл нагороджені грамотами та медалями, а переможці – перехідним кубком.






































Немає коментарів:

Дописати коментар