Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

неділю, 22 квітня 2018 р.

Безпека дитини – в центрі уваги школи


Безпека – це життя людини,
Безпека – це наше майбуття.
Прийміть до серця світ природи –
Прекрасне буде всіх життя!
Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.
В Парищенській ЗОШ відповідно до наказу відділу освіти з 16 до  20 квітня 2018 року був проведений Тиждень безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека у наших руках!».
Кожний день даного тижня був тематичний і заходи, які проходили підпорядковувалися темі дня:

Понеділок - "Дитина та природа".
Вівторок "Вогонь – добрий, вогонь – злий", приурочений дню пожежної охорони
Середа - "Дитина в світі людей та речей".
Четвер - "Дитина й вулиця".
П'ятниця -"Захист дитини".
Вчителем основ здоров’я Галиною Левицькою були проведені різноманітні цікаві заходи. П’ятикласники описували цікаві історії з життя  на тему «Твої друзі», семикласники мали можливість пригадати правила дорожнього руху під час  вікторини: «Правила дорожнього руху знай і ніколи не забувай», випускники 9 класу ознайомилися з правилами поводження в надзвичайних ситуаціях та разом з обговорили їх. А з учнями 6 класу вчителька провела ігровий тренінг на тему  "Сам вдома".
Питання безпеки обговорено класними керівниками 1-11 класів на тематичних годинах класних керівників.
Адміністрацією школи було проведено практичне заняття з педагогічним, адміністративно-господарським та учнівським колективами по евакуації у разі виникнення пожежі чи інших надзвичайних ситуацій, де проаналізовано дії персоналу, вказано на допущені помилки.















Немає коментарів:

Дописати коментар