Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 19 квітня 2018 р.

Районний семінар вчителів математики


19 квітня 2018 року на базі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив районний семінар вчителів математики на тему «Розвиток професійної компетентності педагога, як умова забезпечення якісної математичної освіти».
Перезентував школу перед гостями заступник директора з навчально-виховної роботи Іван Чіх.
Вчителі математики Марія Рудак та Наталія Шміголь провели КВК «Математичний розум у здоровому тілі». Команди 10 та 11 класів «Піфагорівці» і «Математики-поети» зуміли вдало поєднати свої знання з математики, історичного матеріалу про вчених. В ході конкурсу ведучими була надана цікава інформація «Здоров’я людини в математичних цифрах».
Вчитель математики Світлана Юрчак поділилася досвідом створення національно-патріотичного простору на уроках математики.
Вчитель Делятинського ліцею №3 ознайомила присутніх педагогів  з методикою використання інноваційної технології «Хрестики-нулики».
Методист Надвірнянського РІМЦу Надія Клебан підвела підсумки семінару, а також вказала на важливість впровадження інноваційних технологій, зокрема перевернутого навчання.















Немає коментарів:

Дописати коментар