Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 19 квітня 2018 р.

Всеукраїнський конкурс-змагання з початкового технічного моделювання


17-19 квітня 2018 року в мальовничому краї Прикарпаття у спортивно-туристичному комплексі «Буковель» відбувся Всеукраїнський конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання серед вихованців позашкільних закладів.
Команда Івано-Франківської області, у складі якої був  учень Парищенської ЗОШ, вихованець Надвірнянської районної станції юних техніків Петрик Владислав, посіла 6 місце.
В особистій першості Владислав (вч. Володимир Петрик) виборов ІІ місце зі спортивно-технічного завдання та ІІ місце у творчому завданні. Він отримав медалі, дипломи та сувеніри.

В конкурсі взяли участь 35 учасників, які представляли 16 регіонів України, а саме: Волинську, Донецьку, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Хмельницьку, Черкаську, Чернівецьку, Чернігівську області та місто Київ.
Учасники конкурсу показали свої знання в теоретичному заліку, уміння виготовляти об’ємні геометричні фігури, провели запуски виготовлених власноруч літаючих моделей планерів, сконструювали та випробували моделі машинок на гумовому двигуні.
А мальовнича природа Карпат вразила всіх учасників змагань своєю красою і неповторністю. Діти були в захопленні від підйому канатною дорогою, екскурсією по комплексу та численними розвагами.
Адміністрація школи, весь педагогічний та учнівський колективи щиро вітають Владислава та його вчителя і батька Володимира Петрика з високим досягненням на Всеукраїнському рівні.
























































Немає коментарів:

Дописати коментар