Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 23 квітня 2018 р.

Вибір підручників для 5 і 10 класів


Починаючи з 17 квітня на сайті https://lib.imzo.gov.ua/розгорнуто електронну бібліотеку, в якій вчителі можуть ознайомитися з фрагментами оригінал-макетів підручників для 5-х та 10-х класів та визначитися, які з них найкращі. Оскільки цей ресурс є відкритим, батьки теж можуть побачити, що пропонується закладам освіти.  
Загалом в електронній бібліотеці представлено 184 підручники за 73 назвами для 5-х та 10-х класів, які вже пройшли фахову експертизу. Також там розміщена докладна інструкція для вчителів, як користуватися бібліотекою, та телефони «гарячої лінії», за якими можна отримати усну консультацію.
Дані про те, які підручники та в якій кількості заклад освіти хоче обрати для своїх учнів, мають бути подані до 27 квітня 2018 р. через електронну Державну інформаційну систему освіти (ІТС «ДІСО»). Задля цього розроблено спеціальний модуль, який має забезпечити прозоре формування результатів конкурсного вибору.

Немає коментарів:

Дописати коментар