Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середа, 1 вересня 2021 р.

Тридцятий Першовересень незалежної України для парищенської дітвори

Першовересневим ранком на тлі блакитного неба дзвінко лунає шкільний дзвінок у Парищенському ліцеї, скликаючи своїх вихованців до рідного дому. Коридори наповнюються дитячим сміхом.
Радісні усмішки, яскраві вишиванки, кольорові надувні кульки заполонили подвір’я закладу освіти. Гучними оплесками зустрічають присутні педагогічний колектив, випускників 11 класу і наймолодших школяриків – учнів 1 класу.
Відкрив урочисте свято та привітав колектив ліцею, дітей, батьків та всіх гостей з 30-річчям відновлення незалежності України, з початком нового навчального року директор ліцею Микола Левицький. З благословенням на щасливий навчальний рік звернувся настоятель місцевої ПЦУ о. Іван Лавришин. Щирі слова вітання для вчителів та учнів пролунали від старости Парищенського старостинського округу Олега Глинчака.
І ось лунає дзвоник – перший для п’ятнадцяти першокласників, які поповнили учнівську родину.
Продовжились урочистості першим уроком, уроком, спільним для учнів та їх батьків, уроком, присвяченим 30 дню народження нашої славної України.
 
 



















Немає коментарів:

Дописати коментар