Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

субота, 30 вересня 2023 р.

Вітання директора ліцею з професійним святом працівників освіти


Шановні вчителі, ветерани освітянської ниви, працівники адміністративно-господарського та обслуговуючого сектору Парищенського ліцею!

Вчительська праця є дорогоцінним вкладом у молоде покоління. Ви навчаєте не тільки наукам, а й навичкам, цінностям, які складають основу для життя у нашому суспільстві. Ваша енергія та вміння зробити урок цікавим – це справжнє мистецтво. Нехай кожен день принесе вам нові знання, відкриття та натхнення.

Шановні сивочолі ветерани! Я низько вклоняюся Вам за неоціненний внесок у розвиток нашого закладу освіти, за Ваш учительський труд, що назавжди залишиться у серцях учителів, які продовжують втілювати у життя Ваші надбання, досвід, нереалізовані задуми по вихованню дітей.

Шановні колеги! Шановні педагогічні працівники! Це Ваше професійне свято. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю. За Вашу непохитну віру у кожного учня. За Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. За наше минуле, теперішнє і майбутнє.

Шановні працівники ліцею! Ви спільними зусиллями примножуєте традиції ліцею у сфері обслуговування і ремонту приміщень, організації харчування, медичного обслуговування, організації діловодства, підвезення дітей на навчання. Без Вашої праці освітній процес не був би ефективним.

В цей день прийміть мою щиру вдячність за Вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Нехай Ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щирої любові до дітей та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!

Бажаю вам великого задоволення від своєї роботи, успіхів у досягненні професійних цілей та великої підтримки від учнів, батьків та колег!

Сьогодні ми всі дякуємо Збройним Силам України за спокійні дні і ночі, за можливість працювати і навчатись.

 З повагою директор ліцею Микола Левицький

Немає коментарів:

Дописати коментар