Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 1 березня 2024 р.

Купи смаколик – підтримай воїна

Ми живемо у нелегкі часи, коли триває боротьба за нашу свободу. Не можна стояти осторонь подій, які відбуваються навколо нас. Ми намагаємось виховувати справжніх українців, і кожен учень, вчитель, батько чи мати розуміє, що зараз такий складний час, коли навіть невеличкі донати можуть допомогти нашим Збройним Силам України.
Тому Парищенський ліцей підтримав ініціативу Ради старшокласників Надвірнянської територіальної громади про проведення в закладах загальної середньої освіти благодійних ярмарків на підтримку Збройних Сил України.
Протягом трьох днів (28, 29 лютого та 1 березня) на усіх перервах було смачно та гамірно. Кожен хотів придбати улюблену продукцію. Купували і продавали всі: діти, вчителі, батьки, адміністративно-технічний персонал. Учні, батьки та працівники ліцею об'єднали свої зусилля, щоб зібрати кошти на потреби українських військових, які захищають нашу країну.
На ярмарку було зібрано понад 44 тисячі гривень, які будуть спрямовані на допомогу військовим.
Адміністрація ліцею щиро дякує дітям та працівникам закладу освіти за активну участь у ярмарку: придбані смаколики та внесені кошти, класним керівникам за організацію та естетичне і «смачне» оформлення столів. Особлива подяка батькам. Ви неймовірні. Ваша фантазія та кулінарна творчість наповнили столи різноманітною продукцією. Щира подяка батькам учнів молодших класів, які разом з дітьми протягом всіх цих днів ярмаркували.
Окрему вдячність висловлюємо батькам і учням, які навчаються на сімейній формі, перебуваючи за межами країни, за вагомий внесок у загальну касу ярмарку.
Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!
Разом ми – сила!
Разом ми – непереможні!
Слава Україні! Героям Слава!

















































Немає коментарів:

Дописати коментар