Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 1 грудня 2018 р.

16 днів проти насильства


З 25 листопада по 10 грудня проходить Міжнародна  щорічна акція «16 днів проти насильства»,  ініційована Першим всесвітнім інститутом жіночого лідерства 1991 року.
З метою привернення уваги до актуальних проблем подолання насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків, недопущення випадків насильства щодо дітей та підлітків в цей період в школі   проводяться різноманітні заходи в рамках акції.
Під орудою практичного психолога Любові Костик учні нашої школи активно долучилися до заходів Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Цей період включає важливі дати: 25 листопада – Міжнародний день проти насильства щодо жінок, 1 грудня – Міжнародний день порозуміння з ВІЛ-інфікованими, 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством, 3 грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами, 5 грудня – Міжнародний день волонтера, 6 грудня – річниця інциденту в Монреалі, 9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією, 10 грудня – Міжнародний день прав людини.









Немає коментарів:

Дописати коментар