Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 6 грудня 2018 р.

Добро починається з тебе


3 грудня в рамках акції «16 днів проти насилля» учні 8-Б класу Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом практичного психолога Любові Костик організували  загальношкільний виступ «Мій улюблений світ без насильства». Гаслом виступу стала теза: «Добро починається з тебе». Одвічні філософські рядки про людські цінності, зміст життя, моральні якості людини, доброзичливість та милосердя… Цікавими, чуттєвими та проникливими були різноманітні відеосюжети на тему добра і зла, соціальні реклами та сюжети, створені самими дітьми.

5 грудня з учнями 8-А та 8-Б кл. проведено ділову гру «Стань щасливим».
Діти презентували створені власноруч колажі, де у малюнках висвітлили різноманітні права дітей, розіграли сюжетно-рольові ситуації  «Нитки» та «Один день із життя дівчинки», переглянули презентації «Права і обов’язки дітей», судове засідання  «Свої права ти добре знай, поважай і захищай», ознайомились з основними Міжнародними документами, які захищають права дитини, з класифікацією прав. Пригадали також свої обовязки та склали правила, яких необхідно дотримуватись у школі. І, підбиваючи підсумки, зясували, у чому ж полягає дитяче щастя, завершуючи вислів «Я щасливий тому, що…».
Переймали досвід у восьмикласників учні 6 класу, які були глядачами.











Немає коментарів:

Дописати коментар