Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

неділю, 6 жовтня 2019 р.

Привітання з Днем працівника освіти


Шановні вчителі, ветерани освітянської ниви, працівники адміністративно-господарського та обслуговуючого сектору Парищенської школи!
Коли на змочену осінніми дощами землю, починає тихо падати жовтий лист, приходить до нас свято – День працівників освіти.
Учителювання – не фах, це покликання, це відповідальна й невимовно виснажлива праця. А ще – це незрівнянна радість Майстра від плекання Людської Душі.
Шановні сивочолі ветерани! Я низько вклоняюся Вам за неоціненний внесок у розвиток нашої школи, за Ваш учительський подвиг, що назавжди залишиться у серцях учителів, які продовжують втілювати у життя Ваші надбання, досвід, нереалізовані задуми по вихованню дітей.
Ще п’ятнадцять працівників сьогодні спільними зусиллями примножують традиції школи у сфері обслуговування приміщень, організації харчування та медичного обслуговування.
Шановні колеги! Сьогодні Ваше свято. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю. За Вашу непохитну віру у кожного учня. За Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. За наше минуле, теперішнє і майбутнє.
В цей святковий день прийміть мою щиру вдячність за Вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.
Нехай Ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щирої любові до дітей та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!

З повагою директор школи Микола Левицький


Немає коментарів:

Дописати коментар