Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 29 жовтня 2019 р.

Цікаві канікули для парищенських школярів


Шкільні канікули – це завжди очікувана подія для дітвори. Адже в цей час можна відпочити, весело провести час, подорожувати, відвідати цікаві місця. Багато таких місць є в нашому обласному центрі – м. Івано-Франківську.
Чубі Бум - найбільший дитячий ігровий центр в Західній Україні. Тут чотири поверхи крутих розваг для дітей різного віку. Для найменших є затишні ігрові локації на другому поверсі і зручна зона відпочинку для батьків. Для дітей від 6 років - це мотузкова павутина, лабіринт, батутна арена, віртуальна реальність, гіроскутери… Також є ресторан і кімнати для дитячих свят.

Розважитись мали можливість і учні 6 класу Парищенської школи. Разом із класним керівником Галиною Левицькою та батьками Галиною Лацко, Світланою Ковальчук, Надією Глуханюк та Олександрою Ковальчишин діти відпочивали і веселилися протягом 5 годин.
Захват та емоції школярів важко передати словами. Це можна тільки відчути, пройшовши всі «випробовування» в ігровому центрі.
Окрема подяка батькам, які сприяли і долучилися до цікавої подорожі дітей.

















Немає коментарів:

Дописати коментар