Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 4 листопада 2019 р.

Змістовне дозвілля у місті Лева


Цікавою  і  змістовною  була поїздка працівників Парищенської школи на осінніх канікулах до славетного Львова, яку організувала голова комітету профспілкової освітянської спільноти Галина Чіх, до  міста галицької кави, левів та неймовірної архітектурно-історичної краси.
Львів — унікальне місто, під час відвідин якого відвідувачів вразила краса та неповторність архітектури, європейська культура, буяння осінніх квітів, доброзичливість людей. Екскурсанти із захопленням проходили  вулицями старого міста, відвідали історичні місця Львова.

Та і саме місто є архітектурною пам’яткою, яка вражає своєю величчю, красою, високою культурою. Під час подорожі  відвідали собор Святого Юра – покровителя Львова, насолодилися красою і величчю багатьох храмів, серед яких: Домініканський та Бернардинський собори. «Найсмачнішою» подією стало відвідування шоколадної майстерні та копальні кави.
Відвідали Високий Замок – старий тінистий парк на горі, що височить над містом з руїнами старовинного замку і оглядовим майданчиком з краєвидами, від яких захоплює дух. Ще  побували на Личаківському кладовищі, де поховано багато відомих людей, а також у місцях, де захоронені воїни УПА та   воїни АТО.
Найкрасивіший  Львів саме після заходу сонця. Ввечері запалюються численні ліхтарі, створюючи теплу затишну атмосферу.
Учасники поїздки щиро вдячні Галині Чіх за цікаву та змістовну екскурсію.  Було дуже круто.
Марія Федак










Немає коментарів:

Дописати коментар