Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 21 січня 2019 р.

Розколяда-2019. Проводи різдвяних свят


Якщо свята зустрічають, то їх належно треба й провести, аби вони повернулись до нас наступного року. Зимові свята проводжають розколядою – гучно, весело, багато. Кожен учасник розколяди прагне насолодитись безтурботним станом веселощів, аби пронести його крізь кілька тижнів Великого посту – часу роздумів та заглиблення у власну душу.
Розколяда важлива тим, що її святкують громадою, в колі друзів і родини. На свято приходять із добрим настроєм і позитивними думками.

Саме так в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів 21 січня зібралися великою сільською родиною учні та вчителі, церковні хори місцевих парафій УГКЦ та ПЦУ (настоятелі о. Василь та о. Іван), учасники художньої самодіяльності будинку культури (директор Василь Лацко).
Різдвяний настрій задав вчитель музичного мистецтва Богдан Синоверський піснею «Щасливого Різдва».
Після благослословення о. Василя на сцену шкільної зали почергово виходили хорові колективи, які порадували присутніх різноманіттям колядок і щедрівок, подарували усім різдвяний настрій.





















Немає коментарів:

Дописати коментар