Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 30 листопада 2019 р.

Зустріч з інспекторами патрульної поліції


25.11 2019 р в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ст. розпочалась щорічна  акція «16 днів проти насилля».
В рамках акції 27 листопада шкільні офіцери патрульної поліції Івано-Франківської області провели заняття в нашій школі, спілкувались з учнями та вчителями.
Інспектори  вели діалог із старшокласниками про відповідальність за порушення закону, правила поведінки під час навчального процесу та в побуті. 

Інформували, роз’яснювали з метою формування навичок толерантної та ненасильницької поведінки, спілкування та взаємодії всіх учасників навчально-виховного процесу. Акцентували увагу на дотриманні правил поведінки, культурі спілкування з ровесниками,  педагогами; на знанні всіх учасників освітнього процесу своїх прав та можливостей.
Досить цікавою та змістовною стала бесіда-діалог з учнями підліткового віку про конфлікти та явище булінгу у шкільному середовищі, способи дій та реагування на випадки цькування, методи протидії підлітковому булінгу та систему штрафів у школі.
Працівники поліції у своїй просвітницько-профілактичній роботі акцентували увагу на принципі дотримання прав людини, толерантної поведінки, недискримінації, співробітництва та взаємоповаги.
Учні школи, педагогічний колектив та адміністрація  щиро вдячні за плідну співпрацю та  щире спілкування з працівниками патрульної поліції м. Івано-Франківська – розумними, привітними, толерантними людьми, дійсно професіоналами своєї справи.

Любов Костик,
практичний психолог школи








Немає коментарів:

Дописати коментар