Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 12 грудня 2019 р.

Виставка проектів з трудового навчання


Нове, незвідане завжди притягує. Чи можна дізнатися про щось нове, просто споглядаючи виставку? Безперечно. Навіть, якщо виставка традиційна, але подана по-новому, оригінально. Щороку кожного семестру в школі проходять виставки-звіти проектів з трудового навчання. Цьогоріч їх буде декілька. Ось перша: хлопців 6 класу і дівчат 5-6 класу.
Два проекти хлопчиків-шестикласників, об'єднані спільною темою та ідеєю - духом лицарства - виставка під назвою "Легенди історії" (вч. Володимир Петрик). Назва дуже влучна, оскільки виготовлені учнями вироби, мають історичні прототипи. 

Робота над першим проектом "Лицарський меч" дала можливість школярам освоїти технологію ручної обробки деревини, застосувати автентичні мотиви оздоблення зброї. На виставці коротенька інформація про кожен меч була доступна для глядачів. Школярі відзначають, що їм дуже сподобалось працювати над проектами. Шлях становлення лицаря є нелегким, надіємося, що наші хлопчики виростуть справді гідними людьми.
Творчість, креативність, працьовитість проявили також дівчатка 5 - 6 класів під час роботи над проектами на уроках трудового навчання (вч. Світлана Юрчило). В світі сучасних технологій і гаджетів дітей важко мотивувати до рукоділля. Але які щасливі очі, котрі споглядають на продукт власного творіння! Їх проекти "Гольниця", "Пласка м'яка іграшка", "Ялинкова прикраса", "Лялька-мотанка" приваблювали оточуючих своєю оригінальністю.



















Немає коментарів:

Дописати коментар