Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Ой, Андрію, даруй нам надію!


3 давніх-давен наша Україна славиться величними традиційними святами й обрядами. Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові доброти до української спадщини. повертається до традицій свого народу.
Одним iз свят, яке завжди відзначали нaшi батьки, діди, прадіди, було велике зимове свято, особливо важливе для молоді — день Андрія.
День Андрія Первозванного - найцікавіший. Від нього віє чарівною староукраїнською стихією. З давніх-давен  у ніч на Андрія дівчата ворожать. Підтримали традицію  дев'ятикласники Парищенської школи зі своїми класними керівниками Світланою Юрчило та Іваном Пинчуком. Створивши атмосферу національних традицій, дівчата і хлопці артистично оживили перед глядачами вечорниці в ніч на Андрія, а ігри, забави, ворожіння нагадали молодість батькам і вчителям, які завітали на свято.



































Немає коментарів:

Дописати коментар