Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 18 грудня 2019 р.

Підкорювач паперових крил


17 грудня 2019 року обласним державним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласні відкриті змагання юних авіамоделістів «Паперові крила» на базі ліцею № 23 ім. Романа Гурика.
Метою проведення змагань є популяризація малої безпілотної авіації як одного з напрямків авіабудування, підвищення інтересу учнів до технічної творчості та інженерних професій.
У змаганнях взяли участь 22 вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти області з Богородчанського, Галицького, Долинського, Калуського, Надвірнянського, Тлумацького районів, міст Івано-Франківська, Калуша, Коломиї, обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Під час змагань учасники виготовляли по 3 моделі літаків з офісного паперу формату А4 та здійснювали по 3 залікові запуски кожної із виготовлених моделей.
В особистій першості ІІ місце виборов учень Парищенської ЗОШ I-III ст. Ребріш Денис, який активно займається у гуртку початкового технічного моделювання (вчитель Володимир Петрик) Надвірнянської станції юних техніків. Щиро вітаємо Дениса і бажаємо нових перемог та досягнень!


























Немає коментарів:

Дописати коментар