Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 20 листопада 2019 р.

Дню Гідності та Свободи присвячується


День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). 
Встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття.
Напередодні цієї дати у Парищенській школі проведено ряд заходів. Учнями 5 та 8 класів під орудою педагога-організатора Марії Гергелаби підготовлено тематичну загальношкільну лінійку.



Шестикласники разом з класним керівником Галиною Левицькою взяли участь в інтернет-конкурсі, організованим освітнім проектом «На урок». Троє учнів стали призерами і нагороджені дипломами: Ковальчук Роман – І ступеня, Кушнірчук Вероніка – ІІ ступеня, Василенко Христина – ІІІ ступеня.


Випускники 11 класу проявили творчу ініціативу та організували з учнями 1-11 класів патріотичний флешмоб на слова Володимира Сосюри «Любіть Україну».


Немає коментарів:

Дописати коментар