Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 4 квітня 2023 р.

Підвищення якості знань учнів з математики та безпека здобувачів освіти в полі зору парищенських педагогів

Відповідно до річного плану роботи Парищенського ліцею на 2022-2023 навчальний рік 4 квітня 2023 року відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому розглянули ряд питань освітнього і виховного процесу.
Заслухавши та обговоривши доповіді заступників директора з навчально-виховної роботи Івана Чіха «Про стан викладання, дотримання державних стандартів щодо змісту, обсягу виконання навчальних програм та рівня навчальних досягнень учнів з математики» і  виховної роботи Наталії Шміголь «Про діяльність педагогічного колективу щодо виявлення та попередження булінгу у закладі освіти», педагогічна рада відзначила важливість даних питань в діяльності педагогічного та учнівського колективів, проаналізувала стан викладання математики, рівень навчальних досягнень учнів, роботу закладу освіти з питання попередження і профілактики булінгу і намітила основні шляхи покращення роботи в даних напрямках.




 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар