Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 24 червня 2023 р.

День прощання з ліцеєм

Традиційно в Парищенському ліцеї 24 червня 2023 року відбулися урочистості з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам 11 класу.

Урочистості розпочалися з Державного Гімну України та хвилини мовчання за загиблими у російсько-українській війні. Квіти та лампадки поклали випускники до меморіальних дощок Степанові Петрику та Сергієві Рудаку.
З вітальним словом до випускників і гостей звернувся директор ліцею Микола Левицький, який привітав випускників із здобуттям повної загальної середньої освіти та побажав їм щасливої долі на вибраній стежині життя.
Щирі вітання пролунали від першої вчительки Галини Чіх, класного керівника Марії Гергелаби.
Слова вдячності педагогам за натхненну працю, творчість і мудрість та вітання дітям висловили від імені батьків Любов Ковальчишин та Василь Юрчак.
Для вітального слова та зачитання наказу ліцею «Про випуск учнів 11 класу» запрошено заступника директора з навчально-виховної роботи Івана Чіха.
Директором ліцею були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту випускникам 2023 року, а Наталія Ковальчишин та Тетяна Федак нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні».
Завершилися урочистості прощальним танцем випускників.
Дякуємо нашим воїнам, дякуємо Збройним Силам України за спокійний і безпечний ранок для наших випускників.
День прощання з ліцеєм та дитинством був трепетним та зворушливим. Бажаємо нашим випускникам оптимізму, натхнення, наполегливості. Хай знання, отримані в ліцеї, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків і допоможуть досягнути омріяних вершин у майбутній діяльності. 












Немає коментарів:

Дописати коментар