Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 7 червня 2023 р.

Щасливих і мирних канікул, дорогі наші учні!

Останній дзвоник — щорічне традиційне свято в закладах освіти після закінчення навчання.
Останній дзвоник– це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами вся шкільна родина востаннє зібралася разом у цьому навчальному році. Це день радості та смутку водночас, адже для одних – це чергове закінчення навчального року, а для інших – ще одна сходинка до вступу у доросле життя.
7 червня 2023 року урочисті заходи з нагоди свята пройшли у Парищенському ліцеї, які розпочалися виконанням Державного Гімну України. Після цього хвилиною мовчання та покладанням квітів віддали шану полеглим Героям за незалежність та цілісність України.
Молитва та благословення прозвучали від настоятелів місцевих храмів отців Володимира та Івана. До присутніх зі словами вітання звернулися директор ліцею Микола Левицький, депутат Надвірнянської міської ради Іван Чіх, староста Парищенського старостинського округу Олег Глинчак, класний керівник 11 класу Марія Гергелаба та перша вчителька Галина Чіх.
Свято розбавляли пісні випускників, вітання першокласників, похвальні листи та  грамоти за високі досягнення у навчанні, перемоги в олімпіадах, різноманітних конкурсах та змаганнях.
І ось лунає останній у цьому навчальному році дзвінок, останній для випускників 11 класу. Під мелодію шкільного вальсу завершується свято.

Щасливих канікул, дорогі діти, щасливої дороги, шановні випускники!



























Немає коментарів:

Дописати коментар