Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 4 травня 2018 р.

Стежками Героїв


4 травня 2018 року учні 9-11 класів разом з класними керівниками Ярославом Крулем, Ольгою Ломпас та вчителем предмету «Захист Вітчини» Михайлом Рудаком відвідали м. Івано-Франківськ. Старшокласники з екскурсією побували у Центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім. Степана Бандери та першому в Україні Музеї Небесної Сотні.
Школярі з неабиякою цікавістю оглядали місця та експонати, звідки поширюється правда про Степана Бандеру та інших учасників національно-визвольного руху України, брехню про яких довгі роки розповсюджувала радянська пропаганда.

Ще захопливішою стала подорож до Музею Небесної Сотні. Хлопці та дівчата були вражені реалістичністю та монументальністю експозицій даного музею. Майже всі експонати тут: від касок до гільз - унікальні, адже вони були частинкою тих трагічних подій на Майдані. А інсталяції з шин і каміння, саморобна зброя, бочки, скульптури скорботних ангелів при вході та портрети 107 загиблих майданівців є одночасно і пам’яттю, і усвідомленням, і нагадуванням, і, в якійсь мірі, попередженням.
























Немає коментарів:

Дописати коментар