Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 30 травня 2018 р.

Футбольний турнір пам’яті Василя Рудака

30 травня 2010 року відійшов у вічність вчитель фізичної культури Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Рудак Василь Михайлович. Щороку у школі за сприяння його родини, зокрема сина Михайла, викладача захисту Вітчизни, розігрується кубок з міні-футболу серед школярів пам’яті видатного педагога.
І ось 30 травня 2018 року уже восьмий раз зібралися на шкільному стадіоні юні футболісти Гаврилівського ліцею, Середньомайданської та Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Відкрив турнір директор місцевої школи Микола Левицький, який розповів присутнім про велику любов Василя Рудака до дітей та спорту, відзначив його внесок у розвиток дитячого футболу. Представники команд відвідали сільський цвинтар, де поклали квіти до підніжжя могили.

Футбольні матчі проходили у напруженій безкомпромісній боротьбі. Школярі проявили волю до перемоги, твердий характер та юнацький запал.
Цього року перехідний кубок залишився у юнаків Парищенської школи, уже четвертий раз. Друге і третє місця завоювали школярі з Середнього Майдану та Гаврилівки відповідно. Найкращі гравці у різних номінаціях, а їх було встановлено організаторами шість, нагороджені грамотами і цінними подарунками. Команди шкіл нагороджені грамотами, а переможці – перехідним кубком.























Немає коментарів:

Дописати коментар