Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 10 травня 2018 р.

Конкурс пісні і строю


З метою виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму, збереження традицій, пов'язаних з історією Українських військ та підвищення престижу й розвитку мотивації в учнівської молоді до державної військової служби 10 травня 2018 року в Парищенській школі відбувся традиційний конкурс військово-патріотичної пісні та строю, в якому взяли участь учні 6-11 класів.
Сам процес підготовки до змагань виховує у школярів дисципліну та уміння працювати в команді. Хто крокував найчіткіше і співав наймелодійніше, змогли побачити усі охочі, яких було чимало. Було помітно, що кожен клас серйозно готувався до цього конкурсу під керівництвом учителя фізкультури Івана Пинчука, класних керівників 6-11 класів та вчителя предмету «Захист Вітчизни» Михайла Рудака.

Журі оцінювали учнівські команди за окремими критеріями: злагодженість дій, зовнішній вигляд, чіткість виконання вправ стройової підготовки та патріотичної пісні.
Команди продемонстрували належний рівень стройової підготовки, проходження урочистим маршем з піснею.




























Немає коментарів:

Дописати коментар