Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 20 лютого 2019 р.

Математика – цариця наук


На виконання річного плану роботи школи, з метою популяризації математичних знань і підтримки талановитих школярів, активізації творчої діяльності учителів удосконалення форм і методів проведення уроків та позакласної роботи з предмета в період з 11 до 15 лютого 2019 року в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено тиждень математики.
Цікаві заходи, створення математичного колажу, конкурси, аукціони чекали всіх бажаючих і небайдужих до математики. Учні 6-7 класів провели веселі математичні перерви (конкурс віршів, гуморесок про математику)

Семикласники здійснили подорож до країни Чисел. На глядачів чекав математичний аукціон: розпродаж речей – геометричних фігур.  Школярі 5-11 класів взяли участь у виставці математичних газет, розгадуванні кросвордів, цікавих задач, 15 учасників основної школи змагалися у шкільній олімпіаді з математики.
Вчителем математики Марією Рудак проведено  урок-семінар в 9 класі з алгебри на тему «Геометрична прогресія». Дев’ятикласники мали можливість використати теоретичні знання, здобуті на уроці в практичній діяльності людини. Між учнями 10-11 класів проведено математичний двобій «Найрозумніший – хто з нас!», де переможцями виявилися випускники школи. В інтелектуальній грі  «У пошуках геніїв» брали участь восьмикласники. В особистій першості переможцями стали Марунчак Надія і Глинчак Діана.
Завершився тиждень математики підведенням підсумків та нагородженням грамотами, а також відзнаками найактивніших учасників і переможців різних конкурсів. 
Іван Чіх, заступник директора з навчально-виховної роботи






Немає коментарів:

Дописати коментар