Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 2 березня 2020 р.

Тиждень математики в Парищенській школі

З 24 до 28 лютого 2020 року в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив предметний тиждень з математики, впродовж якого було проведено багато цікавих заходів, зокрема, математичні вечорниці, математичний квест «У пошуках скарбів» та інші. Активну участь учні взяли в шкільній олімпіаді «Кенгуру», у розв'язуванні завдань з математичної скриньки "Математика слугує людині". Учні 5 класу проявили свої здібності у математичній грі «Найрозумніший», а шестикласники –  активність на уроці «Цікава математика».

З метою підготовки до ЗНО між  старшокласниками проведено змагання «Логічна дорога до дії». Учні молодших класів також взяли участь у Тижні, зокрема, розв'язували математичні задачі зі стінгазети «Ми математики».
Заходи, проведені вчителями математики Марією Рудак, Наталією Шміголь та Світланою Юрчак, були направлені на створення умов для реалізації творчих здібностей учнів, активізацію та розвиток пізнавального інтересу до математики.
Впродовж тижня була організована виставка поробок «Геометричні фантазії» та створена математична фотозона.
Предметний тиждень сприяв розвитку математичної культури, зацікавленості учнів у вивченні предмета та дав змогу провести цікаве, змістовне і корисне дозвілля.
Найактивніші учні були нагороджені подяками, грамотами, дипломами.












Немає коментарів:

Дописати коментар