Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 24 березня 2020 р.

Набір у 1 клас 2020-2021 навчального року


Шановні батьки!
Розпочинаємо набір у 1 клас 2020-2021 навчального року. Подача заяв для зарахування тепер відбувається тільки в онлайн режимі. На сайті «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» за адресою https://school.isuo.org/#map1 Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до школи. Для цього необхідно зареєструватись на вказаному сайті, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити документами у школі (перелік документів на сайті закладу освіти http://parischezosh77a.blogspot.com/p/blog-page_98.html ).
Заяви про зарахування дитини до першого класу закладу освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця дитина та інші документи подаються до відповідного закладу одним з батьків дитини до 31 травня 2020 року. Уважно ознайомтеся з інструкцією щодо подання заяв.
Інструкція для батьків 

Немає коментарів:

Дописати коментар