Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 4 квітня 2020 р.

Хресна дорога в умовах карантину


Сьогодні у молитві вся земля
Ми просимо у Господа спасіння,
Щоб вірус опустився до нуля,
Щоб Господь врятував всіх від падіння.
В часі епідемії коронавірусу, коли усі люди перебувають у своїх домівках і не можуть бути присутніми на молитві у храмі, учні 6 класу разом зі своїми батьками та класним керівником Галиною Левицькою дистанційно організували Хресну дорогу, щоб побути близько до Христа, щоб попросити у нього захисту і опіки та відчути Його любов до нас. 

Ще під час навчання у рамках шкільного проекту (заступник директора з виховної роботи Наталія Шміголь) дівчата 9-х класів під керівництвом учительки трудового навчання Надії Мельник вишивали бісером Хресну дорогу для шкільної каплички. Виготовленням рамок та загальним оздобленням займалися педагоги Іван Чіх та Володимир Петрик.
Значну фінансову допомогу у придбанні матеріалу для вишивки надали працівники школи, батьки та учні.

1 коментар:

  1. Софія Іванюк, Антоніна Марунчак, Таміла Рудак, Ждана Пшеничка, Анастасія Петрик, Надія Марунчак, Мар'яна Рудак, Тетяна ЮрціВ, Адріана Олійник, Вікторія Петрик, Софія Мельник, Діана Глинчак, Богдана та Сніжана Петрик прийміть найтепліші слова подяки. Допомоги Господньої вам в усіх справах і починаннях! Нехай береже Бог всіх хто взяв участь і організував проект!

    ВідповістиВидалити