Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 28 лютого 2020 р.

Парищенські юнаки – срібні призери Надвірнянського району з волейболу


Впевненою ходою проходять учнівські змагання з ігрових видів спорту в залік районної спартакіади. І ось настала черга проявити себе юним волейболістам, які напередодні пройшли зональний відсів.
У п’ятницю 28 лютого 2020 року на паркетах надвірнянських шкіл відбулися фінальні змагання. Команда юнаків Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя фізичної культури Івана Пинчука в складі Романа Костіва, Олега Федака, Ореста Зьоли, Євгена Лавришина, Любомира Лютого, Олексія Фафендика, Василя Ткача, Володимира Вернера та Дмитра Свідрака продемонструвала цікаву та змістовну гру. Обігравши своїх ровесників з Пасічної та Надвірнянських ЗОШ №2 і №3, юнаки завоювали перше місце у своїй групі.

У фіналі, як і минулого року, їх чекали учні з Білоославської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Однак, продемонструвавши технічну гру та волю до перемоги, парищенські школярі знову поступилися своїм ровесникам і стали срібними призерами.

Цей ігровий день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції. Вітаємо команду юнаків та їх наставника з високим досягненням та бажаємо юним волейболістам продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу.








Немає коментарів:

Дописати коментар