Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 11 лютого 2020 р.

Разом для найкращого Інтернету

11 лютого, 140 країн світу, в тому числі й Україна, відзначають День безпечного Інтернету, що проходить під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». День безпечного Інтернету має на меті досягнення об'єднання зусиль держави, бізнесу і громадськості для популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все серед дітей та молоді.
Так, у  Парищенській школі проведено ряд заходів, спрямованих на просвітницьку роботу серед учнівського колективу щодо безпечного використання мережі Інтернет (вч. Іван Чіх, Тетяна Щербата, Галина Левицька). Зокрема, у школі організовано квест «Безпечний Інтернет».  У 4 класі проведено урок-гру «Дитина в мережі Інтернет». Учні 8 та 9-х класів взяли участь у тренінгу.

Сподіваємось, що здобувачі освіти, отримавши нові знання щодо безпеки в мережі Інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Адже, обізнаний – значить озброєний.











Немає коментарів:

Дописати коментар