Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 27 квітня 2021 р.

Хресна дорога у Парищенському ліцеї

 Голгофо, Голгофо, Голгофо...
Побути тут кожному слід,
В цій тиші далекій є світ.
Ти гоїш мій біль, тамуєш мій страх,
Ісусе, Спасителю Мій.

Господи, настав час посту, час роздуму над Твоїми страстями, над Твоїми великими стражданнями, що їх переніс із любові до нас.  

27 квітня 2021 року в актовій залі Парищенського ліцею відбулася Хресна дорога "Через Голгофу до Воскресіння", підготовлена з дотриманням карантинних вимог класним керівником 4 класу Світланою Криворучко та вчителем музичного мистецтва Богданом Синоверським. 
Для пісенного супроводу Хресної дороги були залучені вокальні ансамблі 5, 6 і 7 класів, а також працівників ліцею у складі Надії Мельник, Олександри Ковальчук, Марії Федак та Галини Чіх. Це не просто виховний захід, це своєрідна віртуальна подорож стежками Єрусалиму, де школярі разом зі своїми вчителями роздумували над муками і смертю Ісуса Христа. Учні ліцею відповідально поставилися до проведення і підготовки цього дійства.
Ідучи дорогою Ісуса, вони своїми співстражданнями, жалем і любов'ю допомагали Синові Божому нести хрест та прославляли Його своїм співом і щирою молитвою.
 











 

Немає коментарів:

Дописати коментар