Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 29 квітня 2021 р.

Лепбук до Великодня

Великдень – величне свято для кожного християнина.  Кожен з нас  ретельно готується. Тому напередодні світлого свята Великодня у Парищенському ліцеї    з учнями 3 класу  було виготовлено  лепбуки та великодній віночок. Матеріали для лепбуку підбирали діти та із задоволенням брали участь в процесі. З  особливим захопленням готували  вироби і сувеніри до Великодня, використовуючи папір, а також інші підручні матеріали. Великодній віночок  з яєць, прикрашений учнями, став одним з найбільш значущих атрибутів Великодня у третьому класі.  

Під керівництвом класного керівника Лесі Федорів та  завідувача бібліотекою Олександри Ковальчук  виготовили два лепбуки, один з яких подарували до бібліотеки. Представлені вироби допоможуть  дітям сформувати початкові уявлення про Великдень, традиції свята та звичаї. 

Веселих свят, смачної паски! І обов’язково, будьте здорові.

 








Немає коментарів:

Дописати коментар