Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 29 вересня 2021 р.

80-річчя трагедії Бабиного Яру

День пам’яті жертв Бабиного Яру Україна відзначає щороку  29-30 вересня. Цього року минає  80 років одного із найжахливіших символів Голокосту – масових розстрілів мирного населення в урочищі Бабин  Яр у Києві, які  вчинили нацисти у 1941-1943 роках.

Не залишилися байдужими до вшанування пам’яті померлих  вчителі та учні Парищенського ліцею. Класними керівниками проведені години спілкування, інформаційні повідомлення, уроки-пам’яті, урок-скорботи: «Бабин Яр: без права на забуття», «80 років пам’яті: забуттю не підлягає».
Учні 8 і 10 класів переглянули відеофільм «Бабин Яр….Голосами мертвих». Вчитель історії Ярослав Круль налаштував учнів на усвідомлення і осмислення подій, значущості подвигів тих людей, які рятували єврейське населення від смерті.
В бібліотеці ліцею завідувачем Олександрою Ковальчук організувано  виставку: «Пам'ять - заради майбутнього».
 








 

Немає коментарів:

Дописати коментар