Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 9 вересня 2021 р.

Подяка нашим меценатам

Дякуємо за турботу та благодійну допомогу!

Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає.
Такою людиною для дітей Парищенського ліцею є Дмитро Ковальчишин, який уже надавав допомогу у складний період карантину.
І ось знову п. Дмитро відгукнувся на прохання адміністрації ліцею. Два кулери для води, які значно покращили питтєвий режим дітей, та електросушка для рук в їдальні закладу освіти.
Учнівський, батьківський та педагогічний колективи ліцею висловлюють щиру подяку за Вашу підтримку і допомогу, п. Дмитре. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану дітям!
 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар