Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 20 листопада 2021 р.

Безпека дитини понад усе

З 15 по 21 листопада 2021 року в Парищенському ліцеї проходив Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху, який покликаний був привернути увагу до проблем травматизму і смертності на дорогах та пошуків шляхів їх подолання.
У рамках Тижня були проведені різноманітні заходи відповідно до розробленого плану, зокрема: години спілкування "Увага на дорозі-життя у безпеці" (класні керівники 1-11 класів), вікторина "Дорожня грамота" з шестикласниками та бесіда "Дорожні правила єдині – пам'ятати їх повинні" (Шміголь Н.В., заступник директора з виховної роботи).
Восьмикласники взяли активну участь у проведенні круглого столу "Безпека понад усе! Як зберегти своє життя", а учні молодших класів підготували виставку плакатів і аплікації "Мій кращий друг – безпечний рух". Старшокласникам медичною сестрою Тетяною Грибович та вчителькою біології Марією Чіх продемонстровано правила надання допомоги постраждалим внаслідок ДТП. Виставку на дану тематику було організовано завідувачем бібліотекою Олександрою Ковальчук в бібліотеці ліцею.
Члени учнівської ради Лацко Х., Двуліт О., Коваль Є., Мельник А., Гереджук В., Катрич О., Підчимсана В. та Федорів Д. під керівництвом  педагога-організатора Марії Гергелаби провели в 1-4 класах гру "Ми пішоходи" та з'ясували, настільки добре малеча знає правила дорожнього руху.
Учні 10 класу Зьола А. та Ерстенюк І. підготували та провели радіолінійку "Азбука доріг". Вони нагадали здобувачам освіти, що найдорожчий скарб людини - її власне життя і здоров'я.
Учні 5-9 класів переглянули  тематичні відеофільми про безпеку на дорогах та згадали правила дорожнього  руху  для пішоходів і велосипедистів.
За ініціативи вчителя основ здоров’я Галини Левицької восьмикласники провели для учнів 3 класу подорож до країни дорожніх знаків, п'ятикласники організували селфі-марафон "Дорожня грамота", в якому розповіли про призначення найпоширеніших дорожніх знаків, а з ліцеїстами 7 класу проведено Єдиний національний урок.
З метою попередження дорожньо-транспортного травматизму учнівська рада розробила інформаційні буклети "Безпечна дорога до ліцею" та розповсюдила їх серед учнів ліцею.

















 

Немає коментарів:

Дописати коментар