Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 30 вересня 2023 р.

Вітання з професійним святом бібліотекарів

Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.

Бібліотека Парищенського ліцею  є структурним  підрозділом  закладу освіти, який здійснює бібліотечно-інформаційне, культурно-просвітницьке забезпечення процесу навчання та виховання.

Діяльності бібліотеки у закладі освіти спрямовується на виховання в учнів інформаційної культури, культури читання, шанобливого ставлення до книги, популяризацію літератури та книги.

З нагоди професійного свято весь педагогічний та учнівський колективи вітають завідувача бібліотекою Парищенського ліцею ОЛЕКСАНДРУ КОВАЛЬЧУК, талановитого спеціаліста, майстра бібліотечної справи, яка уже багато років веде дітей у світ прекрасного, у світ української книги.

Бажаємо вам у цей знаменний день терпіння, натхнення та добробуту. Нехай Храм знань поповнюється новими читачами, а книжковий фонд ніколи не бідніє.

Немає коментарів:

Дописати коментар