Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 28 вересня 2023 р.

Дякуємо захисникам і захисницям України за наше дитинство

Традиційно кожної осені в Парищенському ліцеї урочисто відзначаємо День захисника та захисниці України, День українського козацтва, День створення УПА. Цьогоріч, враховуючи особливості воєнного стану, захід пройшов на ліцейному спортивному майданчику. 
Хвилиною мовчання було вшановано всіх загиблих у російсько-українській війні, покладено квіти до меморіальних дощок та банерів загиблим Героям Сергію Рудаку, Степану Петрику, Дмитру Дутці, Андрію Рудаку.
Між двома куренями проведено козацькі конкурси, історичну вікторину, також кожен клас представив свою патріотичну пісню. Учні продемонстрували спритність і силу, кмітливість і завзятість, а також знання історії українського козацтва. Команди нагороджені грамотами, а кожен учасник отримав пам’ятний подарунок.
Особливістю даного заходу була зустріч з колишнім випускником ліцею, а зараз воїном, який захищає рубежі нашої держави, майором Збройних Сил України Миколою Гергелабою. З великим захопленням слухали учні розповідь офіцера, який також подякував дітям і всьому колективу закладу освіти за постійну підтримку і допомогу.
Директор ліцею Микола Левицький висловив подяку воїну і всім його побратимам, захисникам і захисницям України за те, що ми маємо змогу вчитися й відпочивати, милуватися кожним днем та побажав з перемогою якнайшвидше повернутися до рідного дому живими і здоровими. Четвертокласники подарували офіцеру букет квітів, а від імені учнів представниця учнівської ради ліцею Христина Лацко передала його побратимам дитячі побажання, сердечки, малюнки та листи. 
Щира подяка організаторам заходу, які до дрібниць продумали кожен його етап: заступнику директора з виховної роботи Богдану Синоверському, педагогу-організатору Марії Гергелабі, класному керівникові 10 класу Галині Левицькій, вчителю предмета «Захист України» Василю Родчину.  


































Немає коментарів:

Дописати коментар