Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

неділю, 30 вересня 2018 р.

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек


Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.
Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
Шкільний бібліотекар – перший вісник краси і знання! Адже це Ви відкриваєте ворота в країну знань і з мовчазних полиць добуваєте тепле слово для освіти спраглих душею. Ваше любляче тепле серце, мудре слово творить істинне чудо з тим, хто того прагне. 
Бажаємо Вам, шановна Олександро Василівно, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у Вашій благородній просвітницькій справі. Міцного здоров’я, щастя та благополуччя Вам і вашій родині.

Дирекція Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Немає коментарів:

Дописати коментар