Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 20 січня 2020 р.

Парищенські педагоги аналізують результати освітньої діяльності за І семестр


В Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання педагогічної ради. Відповідно до річного плану роботи закладу освіти педагогічні працівники обговорили ряд питань освітнього процесу за І семестр 2019-2020 навчального року.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Іван Чіх проаналізував систему оцінювання в контексті реформування змісту освіти, відкритої, про­зорої і зро­зумілої для здобувачів освіти, а також презентував результативність освітньої діяльності школярів за І семестр.

Директор школи Микола Левицький доповів присутнім про результати моніторингу стану  гарячого харчування учнів та роботи шкільної їдальні, а також обговорено питання та вжиття заходів щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).
В обговоренні взяли участь вчителі початкових класів Світлана Півнюк, Леся Федорів, практичний психолог Любов Костик, педагог-організатор Марія Гергелаба, вчитель фізичної культури Іван Пинчук.
Педагогічна рада ухвалила відповідні рішення з означених питань, а також на виконання Закону України «Про освіту» схвалила ряд шкільних нормативних  документів.




Немає коментарів:

Дописати коментар