Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

неділя, 31 січня 2021 р.

Парищенська розколяда-2021

З давніх-давен розколяда – це традиція проводів різдвяних свят, яка ще раз підкреслює важливість Різдва. Адже свято Різдва – це час єднання, прославляння Бога, Ісуса Христа.

31 січня 2021 року з ініціативи старости Олега Глинчака та за підтримки директора сільського Будинку культури Василя Лацка після звершення у храмах недільних літургій біля сільської ялинки відбулася Парищенська розколяда.

Активну участь у  святковому дійстві взяли і учні місцевого ліцею. Разом зі своїми класними керівниками Ольгою Ломпас, Галиною Левицькою, педагогом-організатором Марією Гергелабою та вчителем музичного мистецтва Богданом Синоверським діти долучилися до духовного та душевного просвітлення через прославлення в колядках новонародженого Ісуса.

Мелодійно звучали колядки учнів 5 і 11 класів «Хай Ісус мале дитя», 6 класу «Над Вертепом ясна зірка», 7 класу «Ой сталась, браття, добра новина». Професійно виконали колядку «Через гори, через доли» дівчата 11 класу, учасниці вокального ансамблю ліцею.

Порадували односельців і наймолодші учасники свята – вихованці дошкільного закладу «Золотий ключик», а також хори місцевих храмів: церковний ПЦУ та дитячий УГКЦ.

Завершилось дійство спільним виконанням колядки «Нова радість стала».





 





Немає коментарів:

Дописати коментар