Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 28 травня 2021 р.

Дню Героїв – козацька звитяга парищенських школярів

День Героїв — це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації. Вшановуючи цю дату, у Парищенському ліцеї відбувся конкурс Козацької звитяги.

Учні 6-11 класів продемонстрували зібраність, організованість, стройовий вишкіл, вдало підібрані однострої, дзвінкі речівки та девізи. Здружено линули патріотичні пісні.
Після закінчення конкурсу команди отримали грамоти в різних номінаціях: за перешикування, за рух стройовим кроком, повороти під час руху, за вихід зі строю, повернення в стрій, за девіз, кращий командир.
Варто відзначити належну військово-патріотичну підготовку учаcників під орудую викладача предмета "Захист України" Михайла Рудака - натхненника та організатора конкурсу.
І учасники, і глядачі, і члени журі отримали неповторні враження від  проведеного дійства.
 

 
















 

1 коментар: