Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 22 травня 2021 р.

Безпечна дорога додому

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 17 по 21 травня в Парищенському ліцеї пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях, заміських дорогах, у транспорті.

У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану (вч. основ здоров’я Галина Левицька): єдиний національний урок "Безпечна дорога додому" (5 клас); вікторина «Мій друг – дорожній рух» для восьмикласників. Учні 7 класу пройшли захоплюючий квест, а десятикласники провели цікаву «Подорож у країну дорожніх знаків» для учнів 3 класу. Випускники 9 класу виготовили лепбук "Твоя безпека". Надзвичайно цікаві та змістовні проекти «Будь помітним на дорозі» підготували ліцеїсти 6 класу.
Особливої уваги заслуговують відеороботи «Будь помітним на дорозі» (5-6 клас), якими школярі намагалися привернути увагу оточуючих до необхідності носіння світлоповертальних елементів в темну пору доби.
Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, удосконаленню знань Правил дорожнього руху.









 

Немає коментарів:

Дописати коментар