Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 8 травня 2021 р.

Зі святом, дорогі матусі!

Саме такими словами вітали своїх найрідніших учні 7 класу Парищенського ліцею (класний керівник Галина Левицька). Адже, що може бути приємніше за слова вдячності власних дітей.

Ліцеїсти дуже ретельно готувалися до свята – придбали подарунки, оформили фотозону, співали зворушливі пісні, якими довели мамів до сліз. А також, з допомогою інсценізацій намагалися показати батькам, що вони не такі, як ми їх хочемо бачити, вони інші, вони сучасні, але це не заважає любити своїх матерів більш за все на світі. 
Неможливо посперечатися з тим, що це свято — свято вічності. З покоління в покоління для кожного мама — найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, скільки б приводів для цього не придумали, зайвими вони не будуть ніколи.
 
 







 



Немає коментарів:

Дописати коментар