Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 19 червня 2021 р.

Вокзал прощання

Вокзал прощання – таким був лейтмотив святкового дійства у Парищенському ліцеї з нагоди вручення випускникам 11 класу свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти.

Сьогодні випускники разом із батьками, вчителями, друзями і знайомими зібралися в імпровізованій актовій залі, де на них чекали приємні і незабутні миттєвості їхнього шкільного життя, починаючи від дитячого садочка. Події змінювалися із приходом швидкісного поїзда на різні станції: «Дошкільнята», «Першокласник», «Старшокласник». Відеоспогади, підготовлені і оприлюднені учнями 10 класу (класний керівник Світлана Юрчило), викликали гору приємних емоцій.

Вели випускників по перону «вокзалу прощання» чарівні ведучі, учениці 10 класу Сніжана Петрик та Адріана Олійник. А інтригували присутніх добра Фея, непередбачуваний Чарівник та всезнаючий Астролог, ролі яких дуже уміло і емоційно зіграли учні 5 класу Віталіна Онуфрак, Арсен Лютий та Станіслав Рудак.
З вітальними словами і щирими побажаннями до присутніх звернувся директор ліцею Микола Левицький. Вітали випускників староста Парищенського старостинського округу Олег Глинчак, заступник директора Іван Чіх, класний керівник Володимир Петрик. З батьківським благословенням до дітей звернулися Олександра Романюк та Богдан Кулакевич.
І ось урочиста мить – Фея з Чарівником подають директору ліцею чарівну скриньку з документами про освіту. Шлях, довжиною в 11 років, завершено.
Швидкісний поїзд забирає з перону в незвідане доросле життя останніх пасажирів – випускників 11 класу.
Щасти вам, дорогі випускники! В добрий путь на добрий час!


























 

Немає коментарів:

Дописати коментар