Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 9 грудня 2021 р.

30-й річниці Збройних Сил України – змагання з військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді Парищенського ліцею

6 грудня в Україні відзначали 30-річчя Збройних Сил України.   Це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.
З цієї нагоди у Парищенському ліцеї проходили за ініціативи та керівництва вчителя предмету «Захист України» Михайла Рудака змагання з військової (вогневої та силової) підготовки серед учнів 10-11 класів.
В програму змагань входили неповне розбирання та збирання автомата Калашникова, стрільба з пневматичної гвинтівки, евакуація потерпілого, підтягування на перекладині, одягання протигаза.
В принциповій боротьбі перемогли більш «досвідчені» у вивчені предмету – учні 11 класу.
В таких змаганнях у підростаючого покоління формується характер, громадянська позиція,  підвищується рівень фізичної та психологічної підготовки учнівської молоді до служби у Збройних Силах України.  
 

 











Немає коментарів:

Дописати коментар