Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятниця, 31 грудня 2021 р.

Новорічні вітання директора ліцею

Дорогі колеги, учні!

Шановні батьки та друзі нашого ліцею!

 

Настає довгоочікуване свято – зустріч Нового року. Запах мандаринів та ялинових гілок, краса казкової ночі наповнює нас зворушливим станом очікування дива. І навіть найсуворіші серця наповнюються очікуванням казки.

Відходить у минуле 2021 рік, але з нами залишаються той досвід, досягнення та перемоги, які він приніс.

Напередодні цього чудового свята хочеться щиро висловити величезні слова подяки. Адже ми були разом весь минулий рік, яскравий, динамічний, складний, насичений подіями, знайомством з новими людьми. Багато чого з того, що було задумано, стало реальністю. В основі наших досягнень - цілеспрямованість та працелюбність, відповідальність та високий професіоналізм всього колективу закладу освіти, учнів та їхніх батьків.

Ліцей пишається своїми учнями, які досягають високих успіхів у навчанні, спорті та творчості.

Рік, що минув, був для всіх різним, але він завершується, і доля року нового - в руках кожного з нас.

Любі друзі! Нехай прийдешній Новий рік принесе вам якомога більше амбітних планів та рішень щодо їх втілення, подарує вам радість та здоров'я, бадьорість та оптимізм.
Нехай у кожній сім'ї буде маленький чарівний світ, де панує атмосфера затишку та тепла, взаємного кохання, надії. У наших силах зробити життя яскравим і барвистим, повним щастя, миру, і добра.

З Новим 2022 роком!

З повагою і вдячністю директор ліцею Микола Левицький

Немає коментарів:

Дописати коментар